Ashram de yoga Sivananda Sivananda Yoga Orleans
Yoga Orleans
   Welkom    Kontakt Engels   Frans   Nederlands  

De Sivananda Yoga Ashram

Het 'Internationale Sivananda Yoga Vedanta Centrum' is een non-profit organisatie, opgericht in 1957 door Swami Vishnudevananda. De organisatie richt zich op het onderwijzen van yoga als een levenswijze. Het doel van yoga is innerlijke en uiterlijke vrede en het verwezenlijken van éénheid in verscheidenheid.

De Franse regering heeft de Ashram officieel erkend als een congregatie die de traditie van Yoga Vedanta in Frankrijk vertegenwoordigt. Het is de eerste Sivananda Ashram in Europa, opgericht in 2000.

Les professeurs
Swami Durgananda, Swami Sivadasananda,
Swami Kailasananda, Yoga-Acharyas
van de Sivananda Yoga Vedanta centra
in Europa
Sivananda Ashram
 
Presentation Yoga Vacation
yoga vacation
 
Presentation Teachers'Training
ttc

Deze oase van vrede verwelkomt mensen uit de hele wereld, die op zoek zijn naar een gezonde levenswijze en die een positieve en spirituele kijk op het leven willen ontwikkelen zoals deze in de lijn van Swami Sivananda wordt onderwezen.

De natuurlijke omgeving is zeer bevorderlijk voor de beoefening van meditatie en contemplatie: uitgestrekte open vlakten en bossen met eeuwenoude bomen waarin het gezang klinkt van ontelbare vogels. De zonsop- en zonsondergang zijn prachtig.

De Ashram bevindt zich op 100 kilometer ten zuiden van Parijs, in Neuville aux Bois, een dorp dicht bij Orléans en vlakbij de Loirevallei. Yogaretraites worden het gehele jaar door aangeboden. Verblijf is mogelijk in uw eigen tent, op een gedeelde slaapzaal of in een tweepersoonskamer. Er zijn enkele eenpersoonskamers. De vegetarische maaltijden worden met zorg bereid volgens ayurvedische principes en zullen uw lichaam en geest weer van nieuwe energie voorzien. .

 
Ashram Sivananda de Neuville aux bois (Loiret)