Ashram de yoga Sivananda Sivananda Yoga Orleans
Yoga Orleans
   Welkom    Kontakt Engels   Frans   Nederlands  

Yoga Vakanties

Sivananda Ashram
 
Presentation Yoga Vacation
yoga vacation
 
Presentation Teachers'Training
ttc

Het beoefenen van integrale Yoga te midden van de prachtige natuur leidt tot een diepe ontspanning en innerlijke vernieuwing. Het brengt blijvende vrede. Ochtendmeditatie verheft de geest en ademhalingsoefeningen zuiveren de longen en vitaliseren iedere lichaamscel.

Yoga lichaamshoudingen bevrijden de spieren van spanningen, vernieuwen het hart en versoepelen de gewrichten. Diepe ontspanning helpt om de uitdagingen en eisen van het moderne leven tegemoet te treden. Gezonde voeding reinigt het lichaam.

U bent het hele jaar door welkom en u kunt zo lang blijven als u wilt. Yoga vakanties zijn een ideale manier om u voor te bereiden op en levenswijze volgens de yogaleer. Yoga vakanties zijn toegankelijk voor beoefenaars op alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Vacances de yoga en France

 

De Ashram is een plek om:

  • uit te rusten, te ontspannen en te herstellen in een vredige en natuurlijke omgeving
  • mensen te ontmoeten die een nieuwe richting aan hun leven willen geven door het volgen van de yoga leer
  • de complete yoga ervaring te beleven
  • begeleiding te vinden in het verwezenlijken van positieve veranderingen in uw leven
  • uw kennis te verdiepen op het gebied van moderne voedingsleer, gezondheid,
    wetenschap en bewustzijn.

Daily schedule

6h00 Meditatie, mantra zingen en lezing 12h00 Vrije tijd / wandeling in de natuur / spirituele video
8h00 Yoga les 16h00 Yoga les
10h00 Brunch 18h00 Diner
11h00 Karma yoga (hulp in de Ashram) 20h00 Meditatie, mantra zingen en lezing

 

Andere activiteiten op de Ashram

Het hele jaar kunt u wandelen in de natuur, de vlakbij gelegen historische kastelen van de Loire Vallei bezoeken en Franse tuinen bezichtigen. Er is tijd om te lezen en stilte voor introspectie. Een bescheiden bibliotheek biedt een gevarieerde collectie van spirituele boeken. In de zomer kunt u zwemmen in het plaatselijke meer. In het Ashrampark is een tennisbaan, een pingpong tafel en er zijn fietsen te huur. In de Yoga winkel vindt u literatuur op het gebied van yoga, meditatie en gezondheid en andere yoga accessoires zoals meditatie kussens, yoga matten, yoga kleding en ontspannende muziek.

Praktische informatie

U kunt aankomen op de dag van uw voorkeur en u kunt blijven zolang als u wilt. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel, het is ook mogelijk om te camperen in het Ashrampark als u uw eigen tent meebrengt. De maaltijden zijn vegetarisch en voedzaam; wij serveren twee gebalanceerde maaltijden per dag.

Uw verblijf op de Ashram vereist een oprechte interesse in de yoga levenswijze. Participatie in zowel de ochtend- als de avond meditaties en de twee dagelijkse yoga lessen wordt van u verwacht.

Beginners alsmede meer gevorderde yoga beoefenaars zijn van harte welkom. Alle lessen en lezingen zijn in het Engels en het Frans met een gelijktijdige vertaling in beide talen.

>>  Inschrijving en kosten