Ashram de yoga Sivananda Sivananda Yoga Orleans
Yoga Orleans
   Welkom    Kontakt Engels   Frans   Nederlands  

Routebeschrijving

Hoe reist u naar de Sivananda Yoga Ashram vanuit Parijs
Vanaf de luchthavens van Parijs naar de trein station | Met de trein vanuit Parijs naar de ashram
Bus dienstregeling Cars Dunois | Met de auto vanuit Parijs | Plattegrond

1. Shuttle vanaf de luchthavens en trein station van Parijs

Een shuttle taxi van Routair of Air Flash kan u ophalen op één van de twee luchthavens in Parijs en kan u rechtstreeks naar de Ashram brengen. U dient vooraf te reserveren, telefoonnummer Routair: 00 33 2 38 54 27 54 en telefoonnummer Air Flash: 00 33 2 38 24 50 60.

2. Vanaf de luchthavens van Parijs naar het trein station

Vanaf het vliegveld Charles de Gaulle neemt u de RER B richting Parijs, u stapt uit bij Saint-Michel-Notre-Dame (40 minuten). Bij Saint-Michel-Notre-Dame neemt u de RER C richting Saint Martin d’Etampes naar Gare d’Austerlitz (5 minuten). Vanuit de luchthaven Orly neemt u de metro Orly Val en u stapt uit bij Anthony (10 minuten). Bij Anthony neemt u de RER B tot aan Saint Michel-Notre-Dame (20 minuten), neem daarna de RER C tot aan het trenstation Gare d’Austerlitz (5 minuten).

 

3. Met de trein vanuit Parijs naar de Ashram

Vanuit Gare d’Austerlitz neemt u de trein naar Les Aubrais (deze treinreis duurt ongeveer een uur). Vervolgens neemt u de bus Car Dunois naar Neuville aux bois (duurt een half uur). Uitstappen bij de halte “stade” (stadion) in het dorp Neuville aux Bois. Vanaf de bushalte neemt u een taxi naar de Ashram (duurt 5 minuten). Het is beter om de taxi van te voren te reserveren op 02 38 91 04 38. U kunt ook een taxi nemen vanaf het trein station Les Aubrais naar de ashram (ongeveer 35 €). Er is een taxi halte bij het station.

4. Bus dienstregeling Cars Ulysse/Dunois

Vertrek van Les Aubrais, aankomst Neuville aux Bois stadion.

Vanaf het stadion kunt u een taxi nemen naar de Ashram, dit duurt ongeveer 5 minuten. Het is raadzaam om de taxi van tevoren te reserveren op telefoon nummer 00 33 (0)2 38 91 04 38.

Sommige bussen stoppen ook bij Rive aux Bois, op ongeveer 1 kilometer afstand van de Ashram. Deze bushalte is dichter bij de Ashram dan Neuville aux bois stadion en vanaf hier kan men lopend naar de Ashram komen.

Klik hier om de dienstregeling te downloaden. De dienstregeling is in het Frans, hierbij de vertaling van de belangrijkste termen:

Départ :     vertrek

Arrivée :     aankomst

LMMeJV :    van maandag tot vrijdag

S :              zaterdag

Sem :         van maandag tot zaterdag

DF :            zondag en feestdagen

1 :              deze bus rijdt alleen tijdens de schoolperiode

3 :              deze bus rijdt altijd behalve tijdens de zomervakantie

5 :              deze bus rijdt alleen tijdens de zomervakantie

6 :              deze bus rijdt altijd (zowel tijdens de school vakanties als daarbuiten)

 

5. Met de auto vanuit Parijs

Vanuit Parijs volgt u de snelweg A10 (richting Bordeaux) naar Artenay. Van hier volgt u de borden richting Neuville aux bois. U kunt ook de N20 volgen naar Neuville aux bois. Vanaf het dorpsplein rijdt u langs het gemeentehuis en het postkantoor in de richting van Rébréchien. Waneer u het dorp verlaat, slaat u rechtsaf en neemt u de D8 in de richting van Rébréchien en Chécy. Daarna neemt u de eerste weg naar rechts, richting Bougy lez Neuville. Na 500m slaat u rechtsaf, dit is de smalle weg l’Impasse du Bignon. De Ashram is gesitueerd aan het einde van deze weg aan uw rechterhand.

6. Plattegrond

plan ashram sivananda